Spela

Välkommen att spela, träna eller kanske utmana dina kompisar hos oss på Players Indoor Golf!

 

OBS! Förbjudet att använda vanliga peggar! De kan skada dukarna och riskerar att fastna i vår robotdammsugare ”Gary”. Använd inomhuspeggar. Om du saknar finns de att köpa på plats.

 

Hur bokar jag en tid?

Tider bokas via Sweetspot. Om det är obemannat låser du upp dörren med koden som du får när du har bokat en tid. Koden kan du antingen se i Sweetspot-appen eller i ett separat mejl fån Sweetspot. Det bås som du har bokat tänds och släcks automatiskt.

Om grinden till parkeringen är stängd, bläddra med kod-dosans pilar till ”Players Indoor Golf” och tryck på ring-knappen. Då kopplas du till någon av oss som kan öppna grinden.

 

Finns det parkering?

Gratis parkering finns direkt utanför entrén. Om våra markerade parkeringsrutor är upptagna på veckodagar rekommenderar vi att parkera i parkeringshuset på översta våningen 50 meter bort.

 

Kan alla spela inomhusgolf?

Det behövs inget grönt kort eller medlemskap. Alla är välkomna! Som nybörjare kan det till och med vara att föredra att spela inomhus för att det är mindre stressigt och det inte gör så mycket om man missar lite.

 

Hur är lokalen?

I vår fräscha och moderna lokal finns 7 simulatorer med den senaste Trackman4-teknologin.

Våra bås är rymliga och har krokar för ytterkläder, extra eluttag och gott om plats att sitta om ni är flera som spelar tillsammans.

Skärmen för att hantera Trackman är extra stor och är fast monterad i bekväm höjd för att vara enkel att hantera. På en hylla under skärmen finns ett trådlöst tangentbord.

 

Finns det något att köpa på plats?

Vi erbjuder kaffe, kalla drycker och snacks till försäljning. Vid större bokningar och event hjälper vi gärna till med catering för lunch, middag, plockmat eller vad som önskas.

 

Får man ta hunden med sig in på Players?

Ja, hundar är välkomna. Förstås måste hunden trivas i vår miljö, hålla sig lugn och vara kopplad under besöket.

Om oss

Hitta hit

Vi finns på Västberga Gårdsväg 35, högst upp i cylindergaraget på tredje våningen. Parkeringsplatser finns direkt utanför entrén.

Playersindoor i Sverige AB
Västberga gårdsväg 35
126 30 Hägersten
info@playersindoor.se
072-1419770
Avtal och Allmänna villkor