Välkommen till Indoor Golf Västberga:

Indoor Golf Västberga erbjuder en unik möjlighet för golfare att njuta av spelet året runt, oavsett väderförhållanden. På denna sida kommer vi att guida dig genom allt du behöver veta om Indoor Golf Västberga och varför det är den perfekta destinationen för inomhus golfspel i Stockholm.

Simulatorer och Teknik:

Utforska våra avancerade golfsimulatorer och upptäck hur de återskapar verkliga golfbanor med imponerande realism. Med högupplösta skärmar, realistiska golfklubbar och noggrann bollspårning kan du njuta av en autentisk golfupplevelse utan att lämna inomhusmiljön.

Faciliteter och Tjänster:

Upptäck de moderna och bekväma faciliteterna på Indoor Golf Västberga, inklusive loungeområden, bar och restaurang. Koppla av före eller efter ditt spel och njut av förstklassig service från vårt vänliga och kunniga personal.

Golflektioner och Träningsmöjligheter:

Ta din spel till nästa nivå med golflektioner och träningsmöjligheter på Indoor Golf Västberga. Våra erfarna instruktörer kan hjälpa dig att förbättra din svingteknik, finjustera din puttning och utveckla din spelstrategi i en privat och avslappnad miljö.

Medlemskap och Bokning:

Lär dig mer om våra medlemskapserbjudanden och förmåner för regelbundna golfare på Indoor Golf Västberga. Alternativt, om du vill boka en golftid som gäst, hitta information om tillgängliga tider och priser för att planera ditt besök.

Evenemang och Arrangemang:

Utforska möjligheterna att arrangera privata evenemang och företagsfunktioner på Indoor Golf Västberga. Från företagsutmaningar till födelsedagsfester, vi kan skräddarsy ett minnesvärt evenemang som passar dina behov och önskemål.

Avslutande Tankar:

Indoor Golf Västberga erbjuder en unik och mångsidig golfupplevelse för golfare i alla åldrar och färdighetsnivåer. Oavsett om du är en erfaren golfare som vill förbättra ditt spel eller en nybörjare som vill lära dig grunderna, är du välkommen att uppleva allt som vår anläggning har att erbjuda.

Om oss

Hitta hit

Vi finns på Västberga Gårdsväg 35, högst upp i cylindergaraget på tredje våningen. Parkeringsplatser finns direkt utanför entrén.

Playersindoor i Sverige AB
Västberga gårdsväg 35
126 30 Hägersten
info@playersindoor.se
072-1419770