Västberga är inte bara en golfanläggning; det är en destination för golfare som söker en mångsidig och komplett golfupplevelse i Stockholm. På denna sida kommer vi att guida dig genom allt du behöver veta om Västberga och varför det är den perfekta platsen för golf och inomhus golf i regionen.

Inomhus Golf:

Njut av golfspel och träning året runt i vår toppmoderna inomhus golfanläggning på Västberga. Med avancerade simulatorer och bekväma faciliteter kan du uppleva golfens glädje även när vädret är mindre gynnsamt.

Golflektioner och Träningsmöjligheter:

Förbättra ditt spel med golflektioner och träningsmöjligheter på Västberga. Våra erfarna instruktörer kan hjälpa dig att utveckla din svingteknik, finslipa din puttning och ta ditt spel till nästa nivå.

Medlemskap och Besökande Information:

Ta reda på hur du kan bli medlem på Västberga och njut av dess förmåner och privilegier. Alternativt, om du planerar att besöka golfanläggningen som gäst, hitta information om bokning, priser och tillgängliga tider för att planera ditt besök.

Evenemang och Arrangemang:

Utforska möjligheterna att arrangera privata evenemang och företagsfunktioner på Västberga. Från företagsutmaningar till födelsedagsfester, vi kan skräddarsy ett minnesvärt evenemang som passar dina behov och önskemål på vår vackra anläggning.

Avslutande Tankar:

Västberga är mer än bara en golfanläggning; det är en plats för gemenskap, glädje och golfpassion. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, är du välkommen att uppleva allt som vår golfdestination har att erbjuda.

Om oss

Hitta hit

Vi finns på Västberga Gårdsväg 35, högst upp i cylindergaraget på tredje våningen. Parkeringsplatser finns direkt utanför entrén.

Playersindoor i Sverige AB
Västberga gårdsväg 35
126 30 Hägersten
info@playersindoor.se
072-1419770