Scramble-evenemang är inte bara golfturneringar; de är fester av golfgemenskap, samarbete och tävlingsspirit. På denna sida kommer vi att guida dig genom allt du behöver veta för att dyka in i spänningen med scramble-evenemang och ta del av den härliga atmosfären som de erbjuder.

Formatet för Scramble Golf:

Förstå hur scramble-formatet fungerar och varför det lockar golfare från alla bakgrunder och färdighetsnivåer. Lär dig om det grundläggande upplägget, reglerna och de olika varianterna av scramble-evenemang som kan arrangeras.

Strategier för Framgång:

Ta reda på de bästa strategierna för att lyckas i scramble-evenemang, från val av lagmedlemmar till taktiken på banan. Upptäck hur samarbete, kommunikation och spelplanering kan göra skillnaden mellan seger och nederlag.

Att Delta i Scramble Evenemang:

Lär dig hur du kan delta i scramble-evenemang som en del av ett lag eller individuellt. Upptäck hur du kan hitta evenemang i ditt område och registrera dig för att delta i den roliga och tävlingsinriktade atmosfären.

Arrangera ditt eget Scramble Evenemang:

Få tips och råd om hur du kan arrangera ditt eget scramble-evenemang för vänner, familj eller samhället. Från planering och marknadsföring till genomförande och efterfest, vi har all information du behöver för att göra ditt evenemang till en framgång.

Avslutande Tankar:

Scramble-evenemang är mer än bara golfturneringar; de är minnesvärda upplevelser som bygger på gemenskap, glädje och tävlingsanda. Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare, är ett scramble-evenemang en fantastisk möjlighet att skapa minnen, förbättra ditt spel och ha kul med vänner och medspelare.

Om oss

Hitta hit

Vi finns på Västberga Gårdsväg 35, högst upp i cylindergaraget på tredje våningen. Parkeringsplatser finns direkt utanför entrén.

Playersindoor i Sverige AB
Västberga gårdsväg 35
126 30 Hägersten
info@playersindoor.se
072-1419770