Ny förmån för medlemmar i Salems Golfklubb!

Medlemmar i Salems golfklubb har tidigare fått 200 kr i rabatt på medlemskap hos oss. Det nya medlemskapet på Players gör att vi inte kan ge rabatt på samma sätt som tidigare, så vi introducerar istället en ny förmån helt utan kostnad!

Alla medlemmar i Salems Golfklubb får en voucher för 1 gratis speltimme som kan användas på Players under sommaren fram till 2024-08-31.

Är du dessutom aktieägare med 16 aktier eller fler? Då får du 1 speltimme till under samma period!

 

Perfekt att utnyttja om du vill träna på svingen i Trackman, om det är dåligt väder, mörkt, om du bara får lust med lite omväxling eller är nyfiken på att prova inomhusgolf.

 

Hur går det till?
Du bokar en tid via Sweetspot i appen eller via webben. Du använder din voucher som betalningsmedel. När du har betalat får du en kod till ytterdörren som fungerar 20 minuter innan din tid börjar. 15 minuter innan din tid tänds båset och du kan spela redan då om ingen annan bokat samma bås tiden innan. Behöver du hjälp när du är på plats, ring till någon av oss. Våra nummer finns på hemsidan.

 

Finns det någon hake?
Nja. För att du automatiskt ska få din voucher behöver din e-postadress i ”Min golf” vara samma som i Sweetspot.

  1. Dubbelkolla att din e-postadress på ”Min golf” är en adress som du använder.
  2. Saknar du ett Sweetspot-konto, skaffa ett genom att klicka på ”Registrera” på https://book.sweetspot.io/login?redirect=/clubs/players-indoor-golf/1144/tee-sheet och ange samma e-postadress som på ”Min Golf”.
  3. Har du redan ett Sweetspot-konto, dubbelkolla att det är samma e-postadress som på ”Min golf”. Om det är olika, ändra e-postadressen på ”Min golf”.

Uppdatera dina uppgifter innan 2024-06-26 för att vara säker på att få din voucher.

 

Vad händer om jag inte uppdaterar mina uppgifter innan 2024-06-26?

  • Om du saknar Sweetspot-konto och skapar ett konto efter 2024-06-26 kommer du att vid nästa veckokörning få din voucher automatiskt (om det är samma e-postadress som i ”Min Golf”).
  • Om du inte har uppdaterat din e-postadress i ”Min Golf” att vara samma som för ditt Sweetspot-konto kommer du inte att få en voucher automatiskt. Då behöver du antingen ändra e-postadress i Sweetspot, eller ta kontakt med oss så för vi lösa det manuellt.
  • Om du är en ny medlem i Salems Golfklubb efter 2024-06-26, ta kontakt med oss.
  • Har du köpt aktier efter 2024-06-26 så du har 16 aktier eller fler, ta kontakt med oss.

Hör av dig till oss på info@playersindoor.se om du har några frågor.

Välkommen till Players!

Om oss

Hitta hit

Vi finns på Västberga Gårdsväg 35, högst upp i cylindergaraget på tredje våningen. Parkeringsplatser finns direkt utanför entrén.

Playersindoor i Sverige AB
Västberga gårdsväg 35
126 30 Hägersten
info@playersindoor.se
072-1419770