Välkommen till vår omfattande guide om golfträning! Oavsett om du är en nybörjare som vill bygga en solid grund i golf eller en erfaren spelare som strävar efter att finslipa din teknik, är denna sida en källa till värdefulla resurser och råd för att förbättra ditt spel.

Grundläggande Golfträningstips:

  • Lär dig viktiga grundläggande tekniker för att förbättra din sving, inklusive rätt gripande, hållning och balans.
  • Få tips från erfarna instruktörer om hur du kan optimera din kroppsrörelse och sving mekanik för att öka precisionen och kraften i dina slag.Övningar för Puttning och Kortspel:

  • Utforska olika övningar och drills för att förbättra din puttningsteknik och hantera olika typer av puttar på banan.
  • Lär dig strategier för närmande och chipning för att förbättra din förmåga att närma dig hålet och minska antalet slag på varje runda.


Träning för Slagstyrka och Avståndskontroll:

  • Upptäck effektiva träningstekniker och övningar för att öka din slagstyrka och förbättra din förmåga att kontrollera avståndet på dina slag.
  • Läs om användningen av olika träningsredskap och tekniker, såsom viktade klubbor och övningsbollar, för att maximera din styrka och prestanda.


Specialiserad Träning för Golfare:

  • Få insikt om specialiserad träning för golfare, inklusive flexibilitetsövningar, styrketräning och konditionsträning för att förbättra din fysiska kondition och förebygga skador.
  • Lär dig hur mental träning och visualiseringstekniker kan hjälpa dig att hantera stress och förbättra ditt fokus och koncentration på banan.


Avslutande tankar:

Vi hoppas att denna guide har gett dig inspiration och vägledning för att ta din golfträning till nästa nivå. Kom ihåg att regelbunden träning, tålamod och engagemang är nycklarna till att bli en bättre golfare. Oavsett om du tränar på Driving rangen, på putting greenen eller i ditt eget hem, fortsätt att arbeta mot dina mål och njut av resan mot att bli en skickligare och mer självsäker golfare!

Om oss

Hitta hit

Vi finns på Västberga Gårdsväg 35, högst upp i cylindergaraget på tredje våningen. Parkeringsplatser finns direkt utanför entrén.

Playersindoor i Sverige AB
Västberga gårdsväg 35
126 30 Hägersten
info@playersindoor.se
072-1419770